Wypieki słodkie
Wypieki z francuskim temperamentem
KAISER Patisserie od początku inspiruje się klasycznymi, tradycyjnymi wypiekami, zachowując ich wyjątkowy i unikatowy charakter. Wielbiciele wypieków przeniosą się do francuskiego świata pełnego niezwykle chrupiących croissantów, świeżych bostocków, pełnych eleganckiej wanilii i zmysłowej czekolady brioche, a także aromatycznych cynamonek.
Podczas wypiekania tradycyjnych croissantów (czyli francuskich rogalików), cukiernicy KAISER Patisserie kierują się żywiołowym, francuskim temperamentem, który pozwala na odrobinę szaleństwa, a jednocześnie nie dopuszcza ustępstw pod względem jakości i formy. Tak właśnie powstały propozycje klasycznych croissantów, rogalików z nadzieniem jagodowym lub malinowym, gęsto obsypane kruszonką, czy też oblane polewą rocher. Takie połączenia pozwalają osiągnąć niespotykane walory smakowe.
Nasze kawiarnie
Wyjątkowe okazje w wyjątkowym miejscu