Pączek pistacjowy
Rozkosz dla miłośników pistacji! Aksamitny krem patissier z nutą pistacji ukryty w puszystym cieście, pokryty chrupiącymi kawałkami pistacji.
Nasz pączek pistacjowy to połączenie delikatnego, aksamitnego kremu patissier z wyrafinowaną nutą pasty pistacjowej, zamkniętego w lekkim, puszystym cieście. Całość wieńczy błyszczący lukier oraz chrupiące kawałki pistacji, które dodają niepowtarzalnej tekstury. Idealny wybór dla tych, którzy szukają odrobiny luksusu w codziennej chwili przyjemności.




Pączek malina-róża
Połączenie owocowej słodyczy i subtelnej elegancji dzięki konfiturze z malin z dodatkiem wody różanej. Zachwyca nie tylko smakiem, ale i aromatem!
Wyjątkowe połączenie słodyczy soczystej konfitury malinowej i subtelnej elegancji wody różanej tworzy kompozycję, której nie sposób się oprzeć. Puszyste ciasto, obsypane delikatnym cukrem pudrem, dopełnia tę wyjątkową harmonię smaków. To małe dzieło sztuki cukierniczej w sam raz na każdą okazję.
Pączek waniliowy
Klasyka w najlepszym wydaniu! Aksamitny krem patissier z naturalną wanilią z Madagaskaru. Klasyka w najdoskonalszej formie!
Nasz waniliowy pączek zachwyca kremowym nadzieniem patissier, przygotowanym z naturalnej wanilii prosto z Madagaskaru. Każdy kęs to doskonałe połączenie maślanego ciasta, subtelnej słodyczy lukru i wyjątkowego aromatu wanilii. Ten pączek to dowód na to, że klasyczne smaki nigdy nie wychodzą z mody.




Złoty pączek
W tym roku do sprzedaży ponownie trafi ZŁOTY PĄCZEK stworzony z myślą o wszystkich Gościach cukierni Kaiser Patisserie, którzy oprócz tradycyjnego pączka, mogą również zobaczyć, dotknąć i spróbować 300-gramowego pączka pokrytego 24-karatowym złotem.
Złoty pączek to produkt limitowany. Produkt dla każdego, kto w Tłusty Czwartek chce poczuć się wyjątkowo i pozwolić sobie na chwilę luksusowej przyjemności. Złoty pączek redefiniuje pojęcie luksusu. Miękkie, delikatne ciasto skrywa w sobie krem o wyjątkowej kompozycji smaków, będący kwintesencją wyrafinowania. Jego sercem jest aksamitny krem pâtissière, wzbogacony ręcznie robioną pastą z najwyższej jakości orzechów laskowych z włoskiego Piemontu – regionu, który słynie z orzechów o wyjątkowo bogatym smaku i aromacie. Całość uzupełnia wanilia bourbon z Madagaskaru, wnosząca subtelną słodycz i kwiatowe nuty, oraz luksusowe akcenty świeżych czarnych trufli, podkreślone odrobiną oliwy truflowej dla głębi smaku.
Z dumą informujemy, że nasz pokryty złotem pączek został zarejestrowany jako wspólnotowy wzór przemysłowy w Urzędzie Unii Europejskiej ds. Własności Intelektualnej (EUIPO!) Tego wyjątkowego pączka, dostępnego w limitowanej edycji w naszych cukierniach, spróbujecie tylko u nas.
Nie czekaj, zamów już dziś!
Zapraszamy do składania zamówień w naszym formularzu: