Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Pracownia

Nowoczesna pracownia cukiernicza


Pracownia cukiernicza KAISER Patisserie jest najnowocześniejszym obiektem tego typu w Polsce. Posiadamy zaplecze technologiczne, które umożliwia produkcję najlepszych jakościowo słodyczy.

Cały budynek zajmuje powierzchnię 1200 m2 powierzchni. Sercem obiektu jest pracownia cukiernicza (800 m2) wyposażona w profesjonalny sprzęt do produkcji słodkich monoporcji, czekolady, pralin, lodów rzemieślniczych czy tortów okolicznościowych. Dzięki nowoczesnym i zaawansowanym urządzeniom możemy, np. wyprodukować 100 000 makaroników na dobę.

Profesjonalne centrum szkoleniowe

Pracownia KAISER Patisserie dysponuje specjalnie przygotowanymi stanowiskami, dzięki którym będzie możliwa organizacja profesjonalnych szkoleń i warsztatów dla cukierników.
Poza tym posiadamy dużą salę konferencyjną zapewniającą obsługę wydarzeń branżowych.